nůž Japan Petit, Sekiryu 12,5 /23,5cm
" maso, zelenina, ovoce, bylinky "
Velmi kvalitní a lehký kuchyňský japonský nůž od firmy Sekiryu nacházející se ve městě SEKI. Tento nůž je speciálně vyrobený pro úpravu potravin, zejména určený pro zpracování syrových ryb, masa, zeleniny, bylinek a ořechů.
Čepel je vyrobena z kvalitní japonské nerezové oceli 420 J2 - HRC 53(+/-) a je oboustranně broušená. Na rukojeť je použito lehké dřevo z topolu tvarem připomínající písmeno D.
Doporučení: Důrazně doporučujeme mytí a sušení ihned po použití. Z důvodu ochrany ostrosti nikdy neřežte hluboce zmrazené potraviny nebo silné rybí kosti, s výjimkou použití Huocho Deba (nůž na kosti), a nikdy jej nepoužívejte nad plamenem. Udržujte nůž suchý. Pokud jej nebudete delší dobu používat potřete jej lehce olejem. "HOUCHO " tj. světoznámá značka pro originální japonské nože. "Houcho" je japonská tradice. Skutečnost, že tyto kuchyňské nože mají tak vysokou kvalitu a jsou skvělými partnery v kuchyni není pouhou náhodou. Vyrábějí se podle tradičních japonských postupů. 700 let jemné řemeslné práce a vývoje leží za ostrostí a funkcí nožů této značky.
Celková délka nože: 235mm , délka čepele: 125mm, délka rukojeti: 110mm Hmotnost: 62g.
 | Toto zboží je novinka v naší nabídce. |
|  | Toto zboží Vám doporučujeme! |
|
|